Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Μπακάκης

Πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Μπακάκης

Ο Μιγκέλ Καρντόσο πάνω που είδε να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Τσίκο Ζεράλδες και να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς.

Είδε τον Μιχάλη Μπακάκη στην απογευματινή προπόνηση, να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο μετά την άσκηση για τα τελειώματα των φάσεων και πήγε κατευθείαν στον πάγκο για τις πρώτες βοήθειες δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Ο Μιχάλης Μπακάκης  έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν «μασάει» ακόμα και από πιο ζόρικες καταστάσεις, όμως το γεγονός πως το πρόβλημα αυτό προέκυψε μια μέρα πριν από το φιλικό της ΑΕΚ, συν το γεγονός πως έτσι κι αλλιώς ο διεθνής μπακ είναι σε πορεία ενσωμάτωσης μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο και  καθιστούν μάλλον απίθανη την παρουσία στο ματς με την Τρενσίν.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Τρία χρόνια πάθους….

Περνάει ο καιρός, γρήγορα πια… Κυλάει ο χρόνος και δεν γυρίζει πίσω…. Τρία χρόνια πάθους …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com