Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη στην Πάτρα με 86-94 απέναντι στον Προμηθέα με την οποία εξασφάλισε την παρουσία της στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο κόουτς Σάκοτα διαχειρίστηκε άψογα ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρχαν πολλές απουσίες και πολλοί παίκτες της «Βασίλισσα» φορτώθηκαν.ε φάουλ. Στις δηλώσεις του ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του δούλεψε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι προκειμένου να υπερκαλύψει τις αγωνιστικές απουσίες για να φτάσει στη μεγάλη νίκη. Ακόμη αναφέρθηκε στο Κρις Σίλβα που μεταγράφηκε στην Φενέρμπαχτσε, υπογραμμίζοντας πως στις τάξεις της ΑΕΚ γνώριζαν ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο και πως η «Ενωση» θα βγει στην αγορά την ίδια στιγμή που θα ψάξει και λύσεις εκ των έσω.
Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
«Το παιχνίδι είχε πολλούς στόχους. Προετοιμάσαμε όσο μπορούσαμε ψυχολογικά την ομάδα για να αντέξουμε τις απουσίες, είναι μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε»
Για την παραχώρηση Κρις Σίλβα:
«Το ξέραμε, από την στιγμή που ο παίκτης είχε τέτοια πορεία υπήρχε και το μπάι αουτ και έτσι υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει αυτό. Ξέραμε ότι μπορεί να χρειαστεί να ψάξουμε για ψηλό. Έχουμε τους Μπράουν και Κουζμίνσκας που μπορούν να μας βοηθήσουν εν όψει της συνέχειας που είναι δύσκολη».

