Οι δηλώσεις του προπονητή της «Βασίλισσας» για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας στην Ρόδο.
Η ΑΕΚ δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα αύριο στις 16:30 στη Ρόδο στην έδρα της τοπικής ομάδας του Κολοσσού για την 17η αγωνιστική της Basket League.
Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του τόνισε πως κάθε ματς είναι σημαντικό για την ομάδα του ως το φινάλε της σεζόν και πως ο αυριανός αντίπαλος είναι σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένος σε σχέση με το πρώτο ματς των δύο ομάδων
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα εφέτος, όπως έχω ξαναπεί, όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το καλύτερο. Για εμάς είναι μία ευκαιρία να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την καλή θέση, που έχουμε, αλλά και για τον Κολοσσό είναι μια ευκαιρία να κάνει κάτι και ν’ αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.
Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην αντίπαλό μας. Όμως, τον τελευταίο καιρό όλοι βλέπουν, ότι έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό ως ομάδα. Υπολογίζουμε το ματς. Είναι μεγάλης σημασίας για εμάς αυτός ο αγώνας, όπως μεγάλης σημασίας είναι όλοι οι αγώνες, που έχουμε μπροστά μας, και ενώ ακόμη βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους».

