Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σε άλλο επίπεδο η Βασίλισσα!

Σε άλλο επίπεδο η Βασίλισσα!

Η απόκτηση Ματσιούλις, πιστοποιεί ότι η ΑΕΚ έχει ανέβει σε νέο επίπεδο στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ! – Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός

Αναμφίβολα η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Λιθουανό αστέρα, έχει ξεσηκώσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, φανερώνοντας παράλληλα για ακόμα μια φορά ότι η Βασίλισσα έχει ανέβει ψηλά στην εκτίμηση παικτών και προπονητών ανά την Ευρώπη.

Η πρώτη απόδειξη ήταν ο ερχομός του Λούκα Μπάνκι, ενός προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας. Και επισφραγίστηκε με δύο παίκτες από το λεγόμενο “πάνω ράφι”. Δύο ονόματα που εύκολα θα έβρισκαν συμβόλαιο στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, που όμως προτίμησαν την Ένωση. Μάλιστα αυτό έγινε χωρίς να χρειαστεί ο κος Μάκης Αγγελόπουλος να δώσει εξωπραγματικά ποσά για να τους προσεγγίσει.

Η πρόοδος είναι εντυπωσιακή. Πριν από πέντε χρόνια η ΑΕΚ βρισκόταν στην Β’ εθνική. Ο ερχομός του κου Αγγελόπουλου άλλαξε τα δεδομένα, όμως ακόμα και αυτός στην αρχή όταν προσπαθούσε να φέρει παίκτες, έβλεπε τους μάνατζερ να του κλείνουν τα τηλέφωνα. Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από την αφερεγγυότητα των προηγούμενων διοικήσεων. Και όμως, όλα άλλαξαν. Δύσκολα, με πολύ κόπο και αγώνες, αλλά άλλαξαν. Πλέον η ΑΕΚ και ο κος Αγγελόπουλος αντιμετωπίζονται πολύ διαφορετικά. Βοήθησε στο μέγιστο βαθμό η περσινή χρονιά και πλέον η Βασίλισσα απολαμβάνει τους καρπούς της.

Βέβαια είμαστε ακόμα στη μεταγραφική περίοδο. Καλά – καλά ούτε οι προπονήσεις της προετοιμασίας δεν έχουν ξεκινήσει για να έχουμε μια εικόνα της ομάδας. Οι μεταγραφές είναι καλές, έχουν τα φόντα για να κάνουν κάτι πολύ μεγάλο, όμως όλα θα φανούν μέσα στις τέσσερις γραμμές. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και όχι τα βιογραφικά. Όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η ΑΕΚ κινείται σωστά στην αγορά και μάλιστα με βάση το πλάνο του προπονητή της, ο οποίος θέλει παίκτες που να παίζουν για την ομάδα και όχι “ήρωες” όπως ήταν ο Χάρις ή ο Πάντερ κατά τη περσινή σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση του Ματσιούλις “γέννησε” και κάποια ερωτηματικά. Η ΑΕΚ ως γνωστόν, έψαχνε στην αγορά για ένα αθλητικό τεσσάρι. Ο Λιθουανός έχει παίξει σε αυτή τη θέση, χωρίς όμως να είναι η φυσική του. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και με πλάτη, αλλά και με πρόσωπο σε αυτή τη θέση, υστερεί όμως στον αέρα και σίγουρα δεν τον λες και… αθλητικό. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Χάντερ και Ρόμπερσον που είναι μεν αθλητικοί, όμως δεν είναι ψηλοί για πεντάρια. Υπάρχει ο Καββαδάς, που και αυτός είναι 2,05. Ο Μαυροειδής είναι στη πόρτα της εξόδου, αλλά δεδομένων των περιστάσεων, ίσως να μείνει για ακόμα μια σεζόν. Εκτός αν αποκτηθεί κάποιος άλλος…

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (23/2,19:30) εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com