Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες….

Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες….

Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες…

Πλησιάζει η μέρα, μια μεγάλη μέρα…. Μια μέρα που σπάνια μέχρι στιγμής έρχεται….. Η Κυριακή…. Η μέρα που ένα τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παίζει τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, μπροστά στον κόσμο της…. ΑΕΚ, χάντμπολ και τελικός Τσάλεντζ Κάπ….

Δεν έχει σημασία που το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε καλά… Σημασία έχει ότι κάναμε τα πάντα για να παιχτεί χάντμπολ για πρώτη φορά στην Ιστορία , στο Νίκος Γκάλης, στο ΟΑΚΑ και τα εγκαίνια θα τα κάνει η ΑΕΚ στον τελικό του Τσάλεντζ Κάπ… Στοίχημα τεράστιο για το άθλημα, η προσέλευση του κόσμου, στην δεύτερη μεγαλύτερη αρένα της Ευρώπης…

Σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες και κρεβάτια και ελάτε στο ΟΑΚΑ…. Όπως ο Δημήτρης και ο Μάκης που ελπίζω ότι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον τελικό, το Χάντμπολ και τους μάγκες….

Ο κόσμος του Χάντμπολ θα είναι εκεί, με εκατοντάδες κοριτσάκια και αγοράκια από τα Σωματεία της Αττικής …. Προπονητές, Διαιτητές, Γονείς, Σχολεία της περιοχής…. Πρέπει να έρθει όμως και ο απλός Αεκτζής, να τιμήσει αυτή την ομάδα που μας κράτησε στα δύσκολα… Και να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη ότι η ΑΕΚ γεμίζει μεγάλα γήπεδα ΚΑΙ στο χάντμπολ…

Άλλωστε η εικόνα της ΕΡΤ3, θα παίξει ζωντανά μέσα από το σάιτ της EHF σε όλον τον πλανήτη…. Έχουμε το κουράγιο να το γεμίσουμε; Ελάτε, σας περιμένουμε..

Από το Σάββατο το απόγευμα θα είμαστε εκεί να το ετοιμάσουμε….

Κώστας Σταματιάδης.

 

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Χόρευε στο παρκέ….

Τι λέμε από εδώ συνέχεια;; Τι είναι αυτό που λέω συνέχεια και σας σπάω τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com