Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σκάνδαλο: Ο ΕΣΑΚΕ χάρισε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και έσωσε Άρη-ΠΑΟΚ !

Σκάνδαλο: Ο ΕΣΑΚΕ χάρισε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό και έσωσε Άρη-ΠΑΟΚ !

Σκανδαλώδης απόφαση του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ – Οργή στις τάξεις της ΑΕΚ.

Αποφασίστηκε/ψηφίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, με την πρόταση της ΑΕΚ για Final 8 ή κάποια άλλης μορφής τελική φάση, να πέφτει στο κενό. Η Ένωση κατέθεσε πλάνο για να τελειώσει η χρονιά στα γήπεδα, όμως αυτό βρήκε αντίθετες τις υπόλοιπες ομάδες.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 13-1, με τον Παναθηναϊκό να ψηφίζει λευκό και την ΑΕΚ να μη συμμετέχει στη διαδικασία. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι η Βασίλισσα ήταν κατά της διακοπής.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει οργή στις τάξεις της Ένωσης, η οποία εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση: «θέλαμε την συνέχιση του πρωταθλήματος υπό προϋποθέσεις, να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Ήμασταν έτοιμοι, ακόμα και με λιγότερους παίκτες, χωρίς ξένους. Εμείς δεν συμμετείχαμε σε καμία διαδικασία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ποιος θα πέσει. Θέλαμε το δίκαιο, θέλαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Μάλιστα, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε κάποιες προτάσεις για την επιβίωση της Basket League όπως σας ενημερώσε νωρίτερα το AEKPASSION.

Φυσικά, για όλα όσα αποφασίστηκαν χρειάζεται η επικύρωση της ΕΟΚ, η οποία όπως φαίνεται έβαλε το «χεράκι της» σε αυτή την απόφαση.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική ο Λάτσι

Στην Εθνική Σλοβενίας κλήθηκε ο τραυματίας Ζίγκα Λάτσι.  Στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας U19 κλήθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com