Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Η Σμύρνη είναι λατρεία…

Η Σμύρνη είναι λατρεία…

Η Αγία Φωτεινή και ο Χρυσόστομος, το παλιό ρολόι, η Ελληνική συνοικία, το Κορδελιό, η προκυμαία, τα σοκάκια της αγοράς…

Με ευλόγησε ο Θεός να πάω πριν από χρόνια, πάλι με την ΑΕΚ, πάλι με το χάντμπολ. Χαμένη πατρίδα η Σμύρνη, πονεμένη πατρίδα, λατρεμένη πατρίδα. Είχε φτιάξει τότε ένα ενημερωτικό ιστορικό, ο Νίκος ο Πλούμπης και το είχε μοιράσει στην ομάδα, έτσι για να καταλάβουν πού πηγαίναμε.

Είχαμε περάσει πανέμορφα, με μια πολύ μεγάλη εκδρομή, με πολύ κόσμο. Η ομάδα πάλεψε στα ίσα, με εχθρική διαιτησία από δύο αδέρφια Αζέρους και έναν απίθανο Ρουμάνο παρατηρητή, τον οποίο μετά το τέλος του αγώνα τον έβρισα. Ισοπαλία τελικά το παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία, το ταξίδι ήταν το ζητούμενο. Ήταν ένα βάλσαμο στην ψυχή και στις μνήμες του καθένα από μας.

Βλέπεις, τουλάχιστον εγώ, έχω τους δαίμονες μου, που περιμένουν στα βάθη του μυαλού, να ξυπνήσουν και να βγουν στην επιφάνεια…. Καλή επιτυχία στην ομάδα και ελπίζω να μην είναι για τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς, απλά ένα ακόμη παιχνίδι…..

Ελπίζω να γυρίσουν σοφότεροι και πιο γεμάτοι….

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Χόρευε στο παρκέ….

Τι λέμε από εδώ συνέχεια;; Τι είναι αυτό που λέω συνέχεια και σας σπάω τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com