Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

Άφησα να περάσουν λίγες μέρες, μέχρι να γράψω……

Είναι βλέπεις περίοδος μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης και θέλει λιγάκι προσοχή…. Ήταν και ο αποχαιρετισμός στην Ηρώ την Τρίτη, στον Κόκκινο Μύλο, που μας έστειλε αδιάβαστους, οικογενειακώς… Αλλά το μούδιασμα στην καρδιά δεν σταμάτησε εκεί… Φεύγοντας από τον Κόκκινο Μύλο, λέει ο Ανδρέας “θέλω να πάω να δω το γήπεδο”

Άσε ρε πατέρα τώρα ,αρκετό κλάμα ρίξαμε για σήμερα  άσε που είναι και αργά δεν θα βρούμε κανέναν”. Σιγά τώρα μην πείθαμε τον Ανδρέα να μην πάει … “Όχι θέλω να πάω να το δω”

Τέλος πάντων, μου λέει και ο αδερφός μου, πάμε… Παρκάραμε κλασσικά στον πίσω δρόμο και πήγαμε στην πόρτα του Εργοταξίου. Χτυπάω, ανοίγει ένας φύλακας, του λέω ρε φίλε σε παρακαλώ έχει έρθει ο Ανδρέας ο Σταματιάδης, ο παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕΚ, μπορούμε να μπούμε για λίγο; Ρωτάει κάποιον και ξαφνικά ανοίγει διάπλατα η πόρτα και ήρθαν τρία τέσσερα άτομα και ένα παλικάρι, ο Αρχιτέκτονας, από τους επιβλέποντες του έργου προφανώς….

“Κυρ Ανδρέα, κυρ Ανδρέα, ελάτε, Αεκτζήδες είμαστε και εμείς” Αυτοψία κανονική ο Ανδρέας, να ρωτάει τα πάντα αλλά και να θυμάται τα πάντα… Από το 1950 που σε ηλικία 15 χρονών, πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του γηπέδου… Όταν υπήρχε μία μόνο κερκίδα στην θύρα 3 και τα αποδυτήρια ήταν εκεί… 68 χρόνια μετά, ξανακάνοντας το ίδιο σουλάτσο, την ίδια διαδρομή, με την ίδια προσμονή, το ίδιο καρδιοχτύπι και περίσσια συγκίνηση… Στα ίδια μέρη ξαναβρεθήκαμε, για να ξαναθυμηθεί τα πάντα και τους “δικούς του” ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή…

Τον Αλέκο του, τον Στέλιο του, τον Μίλτο του, τον Κλεάνθη του (νονός μου), τον Τζανετή, τον Πούλη, τον Τσάκναντι, τον Φάντροκ, τον Τσικ, τον Νίκο τον Γκούμα, τον Λουκά τον Μπάρλο και τόσους άλλους…

Και φυσικά τον πατέρα του, τον Δημήτρη τον Σταματιάδη, τον γνωστό σε όλους τους παλιούς “κυρ Μήτσο”….

Φύγαμε γεμάτοι, σίγουροι ότι τον Ιούλιο του 2019, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στην Αγιά Σοφιά…

Στα ίδια μέρη ξαναβρεθήκαμε λοιπόν και γέμισε η ψυχή του Ανδρέα….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Αγνοείται η ισονομία

Η βαριά τιμωρία της ΑΕΚ, δίκαιη ή όχι θα κριθεί οριστικά από το εφετείο, εγείρει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com