Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε το γήπεδο για να επιθεωρήσει τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εξωτερική ένδυση του γηπέδου ξεκίνησε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών. Φυσικά, στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές όσον αφορά την Υπογειοποίηση, αλλά και τα εξωτερικά κτήρια από τον Ναό.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρέθηκε σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνομίλησε με τους υπεύθυνους του έργου και πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συνέχεια του έργου.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -