Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Στην κορυφή της Ευρώπης…

Στην κορυφή της Ευρώπης…

Σούπερ Βούλα Παπαχρήστου χθες, με 14.60, χρυσό μετάλλιο επιτέλους….

Έστω και καθυστερημένα, βρέθηκε εκεί που έπρεπε να είναι, εδώ και μερικά χρόνια… Στην κορυφή της Ευρώπης… Τα έχω γράψει πολλές φορές για την Βούλα, για την Τζόνσον όπως την φωνάζω από μικρό πιτσιρικάκι… «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός», ήταν ο τίτλος μιας ταινίας του Τζέιμς Μπόντ…

Η Ευρώπη δεν είναι αρκετή για την Βούλα, λέω εγώ, γιατί την ξέρω πάρα πολύ καλά… Τεράστιο μαγκάκι, που δεν το βάζει κάτω ποτέ, ακόμα και αν όλα της πάνε στραβά…. Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι τα τελευταία χρόνια αλλά δεν τα παράτησε… Έφτιαξε την οικογένειά της , έκανε παιδί, ξεπέρασε τραυματισμούς, εγκυμοσύνη, μητρότητα, αμφισβήτηση και κακή ψυχολογία και επέστρεψε….

Ώριμη, δυνατή, εγωίστρια και τσαμπουκάς τρελός…. Και κέρδισε…. Σε πολλά επίπεδα… Και βλέπουμε ακόμα, με ορατούς στόχους το Παγκόσμιο και την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020… Η αφιέρωσή στις αδικοχαμένες ψυχές του Ματιού και της Ραφήνας, αμέσως μετά το νικηφόρο άλμα της λέει πολλά….

Συγχαρητήρια στον φίλο τον Γιώργο τον Πομάσκι για το δύο στα δύο, απίστευτο επίτευγμα… Αλλά και στον Θέμη τον Μαστέλο, τον παλιό συναθλητή μου και προπονητή στην ΑΕΚ, γιατί αυτός «έβγαλε» την Βούλα πριν πολλά χρόνια…

Συγχαρητήρια Τζόνσον….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Δύο χρόνια και μία… μέρα!

Χθες το AEK Passion έκλεισε δύο χρόνια και δεν είναι δυνατό να μην γράψουμε λίγες… …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com