Ο 31χρονος Τζεράι Γκραντ ύψους 2.06 φόργουορντ/σέντερ πήρε την ελευθέρας του από την Στρασμπούρ, και άμεσα ενεργοποιήθηκε η προφορική συμφωνία που είχε εδώ και λίγες μέρες με την Βασίλισσα.
Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Τζεράι Γκραντ, ο Αμερικάνος ύψους 2.06 φόργουορντ/σέντερ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήρε την ελευθέρας του από την Γαλλική Στρασμπούρ και ενεργοποιήθηκε η προφορική συμφωνία που είχε εδώ και λίγες μέρες με την ΑΕΚ.
Ο Τζεράι Γκραντ σε 24 παιχνίδια με την φανέλα της Στρασμπούρ είχε μέσο όρο 9.0 πόντους και 4.2 ριμπάουντ στην Ευρώπη αγωνίζεται από το 2012. Μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση 4 με τον Σλότερ στο 5, αλλά και στη θέση 5 αντί του Αμερικάνου σέντερ της ΑΕΚ. Έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για αντικαταστάτη του Στέφαν Γιάνκοβιτς. Ο παίκτης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον ΠΑΟ στις 5 Ιανουαρίου και θα πάρει στην εξάδα των ξένων την θέση του Ρέι.
Ενώ αν δηλωθεί πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό στον ΕΣΑΚΕ η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές του πρώτου γύρου και θα μπορεί να κάνει άλλες τρεις στο δεύτερο γύρο.
Δείτε σε βίντεο το νέο απόκτημα της Βασίλισσας:

