Αρχική / AEKPASSION / Στο εξωτερικό για παίκτη βρέθηκαν οι Παπαδημητρίου και Κονέ

Στο εξωτερικό για παίκτη βρέθηκαν οι Παπαδημητρίου και Κονέ

 Στο εξωτερικό βρέθηκαν οι Παπαδημητρίου και Κονέ και όχι στο Βέλγιο για επαφές με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ

Την Πέμπτη (27/1) επέστρεψαν στην Αθήνα από τετραήμερο ταξίδι ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Στο ταξίδι τους είχαν σκοπό να συναντηθούν με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Το ταξίδι του μάλιστα δεν είχε προορισμό το Βέλγιο, καθώς η υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα χάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω της δεδομένης δυσκολίας της.

Οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ πραγματοποίησαν το εν λόγω ταξίδι, προκειμένου να δουν και να πείσουν από κοντά τον προαναφερθέντα παίκτη, θυμίζοντας αρκετά την περίπτωση του Στίβεν Τσούμπερ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι  εξελίξεις αναμένονται άμεσες καθώς την προσεχή Δευτέρα (31/1) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα το 1976 στην Έδεσσα από 10 ετών ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα «Τσικό» του Ηρακλή Έδεσσας τα παλιά χρόνια δεν υπήρχε η τωρινή μόδα των Ακαδημιών. Στα 14 μου αγωνιστικά σε ανδρικό επίπεδο με τη φανέλα των "κυανόλευκων" με κορυφαία στιγμή σαν παίκτης την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 1995-96 και την άνοδο στην Δ' Εθνική σημερινή Γ' Εθνική, ενώ για δύο χρόνια από το 2015 έως το 2017 διατέλεσα προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας που αναδείχθηκα. Επέστρεψα από το Ιανουάριο του 2022 στην Ακαδημία του Ηρακλή Έδεσσας. (είμαι κάτοχος διπλώματος UEFA C). Από μικρό παιδάκι μου μπήκε το «κιτρινόμαυρο» μικρόβιο και πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από την ημέρα που διάβασα το "Ευαγγέλιο" των φίλων της ΑΕΚ τον "Δικέφαλο". Ευχαριστώ το AEKPASSION που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία.

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Οργανωμενο σχέδιο εξόντωσης»

Ανακοίνωση στην οποία μιλάει για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.   Δείτε αναλυτικά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com