Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Στο “Νικος Γκάλης” του ΟΑΚΑ οι μάγκες

Στο “Νικος Γκάλης” του ΟΑΚΑ οι μάγκες

Αλλάζει έδρα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που έπαιξε στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, τον τελικό του Challenge Cup της προηγούμενης περιόδου φαίνεται πως άνοιξε τον δρόμο. Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία του αθλήματος, που μπήκε σε  ένα γήπεδο, σύμβολο του μπάσκετ, για πρώτη φορά στα 23 χρόνια λειτουργίας του.

Σύμφωνα με το greekhandball εδώ και λίγες ημέρες η είσοδος του αθλήματος στο Ολυμπιακό στάδιο είναι και επίσημη, αφού με απόφαση της ΓΓΑ, τροποποιήθηκε η άδεια λειτουργίας της εγκατάστασης, συμπεριλαμβάνοντας και το χάντμπολ. Έτσι δεν αποκλείεται εφόσον κριθεί αναγκαίο η ΑΕΚ και φέτος να κάνει αίτημα για την χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ όχι μόνο σε ευρωπαϊκό ματς αλλά και πρωταθλήματος ή Κυπέλλου. Το περσινό στοίχημα άλλωστε κρίθηκε πετυχημένο και σίγουρα η ΑΕΚ έχει την δυναμική για να κάνει έδρα το ΟΑΚΑ ακόμα και στο χάντμπολ. Η σχετική απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τροποποιούμε την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων το κλειστού Γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ. Μπορεί να χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες κάθε κατηγορίας των εξής αθλημάτων: «Καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, χειροσφαίριση, ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, επιτραπέζια αντισφαίριση και ξιφασκία. Ανάλογα με το φιλοξενούμενο άθλημα και την κατηγορία των αγώνων θα διαμορφώνεται κατάλληλα ο αγωνιστικός χώρος και θα λαμβάνεται απόφαση με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, αναφορικά με την χρήση ή μη των πτυσσόμενων κερκίδων».

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Το AEKPassion κοντά στους Μάγκες μας στον ευρωπαϊκό τους αγώνα για τους «32» του Challenge Cup

Το AEKPassion, όπως σε κάθε μεγάλο αγώνα του σωματείου μας, θα βρίσκεται σήμερα στην αίθουσα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com