Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Challenge Cup!

Οριστικά στο κλειστό του μπάσκετ θα διεξαχθεί ο 2ος τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και της Ποτάισα Τούρντα!

Μεγάλο ζήτημα είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την έδρα του 2ου τελικού του Challenge Cup. Μετά από πολλές προτάσεις και διαβουλεύσεις τελικώς όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ! Η διοίκηση του σταδίου αποδέχτηκε το αίτημα της ΑΕΚ και οι Μάγκες θα παίξουν εκεί τον 2ο τελικό.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δικός μας, Κώστας Σταματιάδης για να ελέγξει εάν το γήπεδο πληροί όλες τις προδιαγραφές για να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας. Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, καθώς μία μέρα πριν έχει αγώνα η «Βασίλισσα» για τα play-off της Basket League.

Έχει κατατεθεί αίτημα από την ΟΧΕ στην ΕΣΑΚΕ για να γίνει ο αγώνας της «Βασίλισσας» όσο το δυνατόν νωρίτερα για να υπάρχει περισσότερος χρόνος να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και την ώρα που θα ξεκινήσει ο τελικός να είναι όλα στην εντέλεια.

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -