Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στο στόχαστρο της Αλάνιασπορ ο Μπακάκης

Στο στόχαστρο της Αλάνιασπορ ο Μπακάκης

Η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλάνιασπορ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η Ένωση ψάχνεται για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και ένας εκ των Μπακάκη-Νταντσένκο πρέπει να αποχωρήσει από το ρόστερ.

Ο διεθνής μπακ θεωρεί πως ο κύκλος του στην ΑΕΚ έχει κλείσει, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και ψάχνεται για το εξωτερικό. Η Αλάνιασπορ έχει παράδοση στην απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με τους Σιώπη και Τζαβέλα να βρίσκονται στο ρόστερ της.

Αν φτάσει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ από την Τουρκία ή οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού και ο Μπακάκης είναι θετικός, τότε ο παίκτης θα αποχωρήσει.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ευχές της ΚΑΕ στον Μάνι Χάρις

Ο Αμερικανός μπόμπερ γίνεται σήμερα 32 ετών και η ΚΑΕ του ευχήθηκε από τα social …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com