Στο Βόλο δίπλα στην ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος!

Στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων» ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Στο Βόλο βρίσκεται σήμερα ο Μάριος Ηλιόπουλος, με τον ίδιο να τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους φίλους της Ένωσης κατά την άφιξη του.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αναμένεται να μεταβεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να δώσει το «παρών» σε άλλη μια φετινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -