Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Super League: Σύσκεψη τη Δευτέρα για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16 Μαΐου!

Super League: Σύσκεψη τη Δευτέρα για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16 Μαΐου!

Οι 14 ΠΑΕ της Super League-1 θα κάνουν τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα με σκοπό να αποφασίσουν πότε θα οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος,το οποίο βρίσκεται στη φάση των Play-off και Play-out.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr, η σκέψη των ομάδων είναι να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 16 του Μάη,με την προϋπόθεση να έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό, και να ολοκληρωθεί το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου.

Βέβαια, η συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι ενδεικτική με σκοπό να υπάρχει ένα πλάνο για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούν οι ομάδες.

Όλα αυτά γίνονται και στη σκιά της οικονομικής κρίσης, που πολύ πιθανό να βιώσουν οι ελληνικοί σύλλογοι, καθώς ΕΡΤ και NOVA αναμένεται να κόψουν πολλά χρήματα από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, ενώ θα υπάρξει θέμα και με τις χορηγίες.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Λόπες σε γιατρούς και νοσηλευτές: Εσείς είστε οι πραγματικοί ήρωες!

Ένα βίντεο που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του Έλντερ Λόπες. Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com