Αρχική / Αρχική Σελίδα / Τεμόν: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα γι’αυτή την ιδέα ζούμε»

Τεμόν: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα γι’αυτή την ιδέα ζούμε»

To AEKpassion ήταν εκεί με μια αποκλειστική συνέντευξη του Λάκη Κοντσιώτη που υποδέχτηκε τον δρομέα Γιώργο Ζαχαριάδη γνωστό ως “Τεμόν ΑΕΚ”, έξω από την παλιά σκεπαστή στο γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς. Το ΑΕΚpassion έκανε live μετάδοση την οποία μπορείτε να ξαναδείτε ΕΔΩ

Ο Έλληνας Πόντιος θέλησε να τιμήσει τους προγόνους μας και έκανε τη διαδρομή από την Αγιά Σοφιά της Κωνσταντινούπολης μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια με τα πόδια. Ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου και έφτασε σήμερα 19 του μήνα τρέχοντας για 1250 χιλιόμετρα. Το πάθος και η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη, καθώς ο ίδιος δίδαξε με τον τρόπο του την ψυχική δύναμη που έχει ο άνθρωπος αλλά και όσα πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Επίσημη υποδοχή επιφύλασσαν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκαν εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια αυτή. Ο ίδιος ευχαρίστησε την Original και τους συνδέσμους των (Αλεξανδρούπολης,Ξάνθης,Καβάλας,Κατερίνης) που του έδωσαν βοήθεια στη διαδρομή του.

Δηλώσεις για αυτή την προσπάθεια έκανε και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης που ήταν και ο άνθρωπος που έδωσε στον Τεμόν ένα στεφάνι από δάφνες και έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Και δήλωσε αποκλειστικά στο AEKPASSION:  «Είναι διαφορετικό και υπέροχο να είσαι ΑΕΚ, και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι κάτι με σάρκα και οστά, και έχει όνομα λέγεται Γιώργος Ζαχαριάδης». 

Δείτε την Live σύνδεση με τη Νέα Φιλαδέλφεια ΕΔΩ

Την υποδοχή έκανε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους πολλούς επίσημους βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βράνιες για να τιμήσει τον Τεμόν.

Αποκλειστική φωτογραφία από το AEKPASSION:

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Χατσίκας στο AEKPASSION: «Παράλογη η πρόταση του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, θα κάνουμε πολλά χρόνια να στερηθούμε τίτλο!»

Ο Team Manager του χάντμπολ, Ηλίας Χατσίκας μίλησε στο AEKPASSION για την οριστική διακοπή του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com