Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο…

Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο…

Η περίφημη γιορτή των ερωτευμένων χθες και όπως λέει ο αστικός μύθος, χαρίζουμε όλοι δώρα, ευχές και άλλα τέτοια νόστιμα και πολύ ρομαντικά.

Εμένα πάλι το μυαλό μου, που λειτουργεί ανάποδα, πήγε στην ουσία, στην πραγματική έννοια του έρωτα. Στην απόλυτη τύφλωση, στην απόλυτη αφοσίωση , στην απόλυτη παράδοση , στην απόλυτη λατρεία. Ολοκληρωτικά, κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, κάθε…..όσο……και ακόμα πιο πολύ….

Αυτό σημαίνει έρωτας, ανεξάρτητα από ηλικία , χρώμα, ομορφιά, μόρφωση, θρησκεία, γλώσσα, λεφτά και τα ρέστα. Τίποτα δεν παίζει ρόλο στον πραγματικό, στον απόλυτο έρωτα. Αν είναι αληθινός, μπορεί να συμβεί στα πιο ετερόκλητα πρόσωπα, αυτή όμως είναι και η νοστιμάδα του, η ομορφιά του. Μπορεί να στείλει αδιάβαστο, ακόμα και τον πιο συγκροτημένο, τον πιο σοβαρό, τον πιο “χαμηλών τόνων “, τον πιο δημοφιλή άνθρωπο……

“Την ίσια στράτα δεν πατεί, μα την στραβή γυρεύει , φαρμακωμένες μαχαιριές, πάντα μας μαγειρεύει” λέει ο Βιτσέντζος Κορνάρος, σε μία αποστροφή του Ερωτόκριτου…… Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, γιατί ακόμα και ο σουλατσαδόρος έχει ερωτευτεί και ξέρει και θυμάται….

Άλλωστε και ο ποιητής Αυγερινός είχε τις επιτυχίες του, σε ένα καταπληκτικό ασπρόμαυρο σινε-τρολάρισμα του αγαπημένου μου Θανάση Βέγγου…..

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Ανασκόπηση: Είσαι ΑΕΚ, δεν φτάνει η τρίτη θέση!

Στο πιο περίεργο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όπου ο Πρωταθλητής δεν σταμάτησε ποτέ να διαμαρτύρεται(!), …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com