Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Το deal της ΑΕΚ για την «Αγιά-Σοφιά»

Το deal της ΑΕΚ για την «Αγιά-Σοφιά»

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και η «Αγιά Σοφιά» θα ονομάζεται «ΟΠΑΠ Arena», το deal είναι για πέντε χρόνια με προοπτική επέκτασης για άλλα πέντε.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την ονονατοδοσία του νέου γηπέδου. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του sportime το όνομα της «Αγιάς Σοφιάς» θα είναι «ΟΠΑΠ Arena» με την συμφωνία να είναι για 5+5 χρόνια.

Το ποσό που θα πάρει η ΑΕΚ 

Από το deal αυτό η ΑΕΚ θα πάρει 20 εκ. για μια δεκαετία. Ο ισχυρός άντρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε επαφές και με άλλες μεγάλες εταιρίες, ωστόσο η πρόταση του ΟΠΑΠ ήταν η καλύτερη πρόταση και το deal έκλεισε.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Conference League: Παγκρήτιο ή «Opap Arena – Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!

Επανεξέταση Παγκρήτιου- Φαβορί η «OPAP Arena»! Μεγάλο προβάδισμα παρουσιάζει η «Αγιά Σοφιά» για έδρα του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com