Δεν έχει καταλήξει ακόμη στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ιταλός τεχνικός.
Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή.
Ένα ματς στο οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη η ΑΕΚ, για να μειώσει τη διαφορά και να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την πλευρά του, ο Μάσιμο Καρέρα επειδή γνωρίζει τη σημασία αυτού του αγώνα για την «Ένωση», βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά το πώς θα ξεκινήσει την ομάδα, αφού μέχρι χθες Πέμπτη δεν έδειχνε να έχει αποφασίσει πάνω σε αυτό.
Ο Ιταλός στο μυαλό του έχει δύο πλάνα. Το ένα είναι να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με ένα σύστημα 4-2-3-1 (που είναι και το συνηθισμένο πλέον) ή με ένα 5-3-2.
Αν αποφασίσει να επιλέξει το πρώτο, δεν αναμένονται αλλαγές σε πρόσωπα, επομένως θα δούμε τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκη και Χουλτ στην αμυντική γραμμή, μπροστά τους τον Σιμόες με τον Κρίστισιτς, στο άξονα, και στην τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα θα πάρουν θέση ο Μάνταλος αριστερά, ο Βέρντε δεξιά και ο Λιβάια σε ρόλο «δεκαριού».
Αν όμως τελικά στραφεί στο δεύτερο πλάνο, τότε θα υπάρξει τριάδα στην άμυνα, με δύο ακραίους αμυντικούς που θα έχουν το ρόλο των μπακ-χαφ, ενώ θα έχουμε και αλλαγή πιθανότατα στη θέση του μεσοεπιθετικού, με τον Βέρντε λογικά να είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο.
Όλα αυτά βέβαια είναι στην κρίση του Καρέρα, ο οποίος θα πάρει την απόφαση για το πού θα καταλήξει. Βέβαια, ο προπονητής του «Δικεφάλου» γνωρίζει πως το σύστημα με τρεις στην άμυνα απέτυχε παταγωδώς στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, αφού η ομάδα του Φερέιρα έκανε… πάρτι από τα άκρα και μάλιστα ο Νίκος Κωστένογλου τότε αποφάσισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να το αλλάξει.

