Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Το όνειρο ποτέ δεν σβήνει…

Το όνειρο ποτέ δεν σβήνει…

Και να θέλω να ξεχάσω, δεν μπορώ….

Θα έχω πάντα την φωνή της συνείδησης, τον Φρουρό της της Αεκτζήδικης Ιστορικής Μνήμης, τον Αλέξανδρο τον Μαργαρίτη, να μου θυμίζει πράγματα ….

Όπως αυτό το δημοσίευμα, από την πρώτη συνάντηση του νεοσύστατου τότε τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, στο Χαλικάκι στην Ηλιούπολη….. Στο Goal βεβαίως βεβαίως, από τον Κώστα Χατζηδημητρίου, γιατί βλέπεις η ΑΕΚ πούλαγε, πουλάει και θα πουλάει, σε κάθε τι που ασχολείται…

Και κοντά βέβαια, τα παιδιά της Οικογένειας, κάποιους τους έχω χάσει με τα χρόνια…. Μόνος παρών από εκείνη την πρώτη ομάδα της Ιστορίας της ΑΕΚ, ο Δημήτρης ο Καφφάτος, σε άλλον βέβαια ρόλο σήμερα… Βλέπεις, μπορεί να ήμουν άσχετος από χάντμπολ, ήξερα όμως πολύ καλά, ότι μία ομάδα για να γίνει μεγάλη, πρέπει να έχει μεγάλο τερματοφύλακα και ο Δημήτρης ήταν η πρώτη μεταγραφή που κάναμε τότε, με τον Αχιλλέα τον Κουρέπη…

Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, πέρασαν τα χρόνια, χτίσαμε την ομάδα όπως έπρεπε, με τον Χριστόφορο, τον Γιώργο, τον Φάνη που υπήρχε ήδη… Ισχυρές προσωπικότητες, τόσο που οι σχέσεις μας δοκιμαζόντουσαν συνέχεια….

Πολλές φορές τσακωθήκαμε, πολλές φορές “σκοτωθήκαμε”, πολλές φορές λογοφέραμε και ανταλλάξαμε τα Γαλλικά μας…. Έτσι όμως γίναμε οικογένεια πρώτα και μετά ομάδα, με φλόγα, με όραμα, με ψυχή και πάνω από όλα, με μαγκιά…. Πολλά κιλά…..

Ο κόσμος το εισέπραξε αυτό και την λάτρεψε αυτή την ομάδα, τους αθλητές και τους προπονητές…. Δείτε τι λέγαμε τότε και πόσο επίκαιρα είναι όλα αυτά στην ΑΕΚ…. Ειδικά το όραμα της Ευρώπης…. Να είσαι καλά ρε Αλέξανδρε, μου δίνεις πάντα τροφή για σκέψη και για έμπνευση…….

Γιατί το όνειρο ποτέ δεν σβήνει….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Όχι αυτομαστίγωμα….

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα… Πάντα ήταν, πάντα θα είναι… Η ΑΕΚ έχει άλλη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com