Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το παρκέ που θα… ντύσει το γήπεδο της «Βασίλισσας» (pic)

Το παρκέ που θα… ντύσει το γήπεδο της «Βασίλισσας» (pic)

Έληξε η ψηφοφορία για το παρκέ που θα χρησιμοποιηθεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. 

Νωρίτερα, η ΚΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την τεράστια συμμετοχή στην ψηφοφορία (52.720 ψήφοι). Είναι χαρακτηριστικό, ότι τρεις ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε η ψηφοφορία, ήδη 30.000 φίλαθλοι της Ένωσης είχαν επιλέξει το παρκέ της επιλογής τους.

Το παρκέ λοιπόν που επιλέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων, ήταν το μαύρο με κίτρινη ρακέτα! Τη συγκεκριμένη επιλογή την ψήφισε το 67%, ενώ δεύτερο με διαφορά (18%) είναι το μαύρο.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Πιθανόν να μπει ξανά στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος!

  Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Κώστας Γαλανόπουλος να μπει για 2η φορά στο χειρουργείο μέσα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com