Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το συγκινητικό μήνυμα του Μανώλη Κώτη και το «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ!

Το συγκινητικό μήνυμα του Μανώλη Κώτη και το «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ!

  Ο Μανώλης Κώτης ξεπέρασε την περιπέτεια της υγεία του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ βγήκε από το νοσοκομείο μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα προ ολίγων εβδομάδων στην επίσκεψη που είχεκάνει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA». ο Μανώλης Κώτης δεν άντεξε από τη πολλή συγκίνηση  νοσηλεύτηκε στην εντατική επί ημέρες και χαίρει πλέον άκρας υγείας. Ο 65χρονος παλαίμαχος παίκτης της «Ένωσης» ευχαρίστησε όλους τους οικείους του, αλλά και την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΚ για την στήριξη που του παρείχαν στην περιπέτεια του.

Η δήλωση του Μανώλη Κώτη

Στη μεγαλύτερη και δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου, μετά από ένα αναπάντεχο παρατεταμένο έμφραγμα κι ευτυχώς, μετά από μία άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ, το οποίο συγχαίρω, βρέθηκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ανάμεσα σε «αγγέλους» και όχι σε γιατρούς. Μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω, σε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μου, προσπαθώντας να σώσετε την ζωή μου.

Κυρία Άννα Δαγρέ (επεμβατική καρδιολόγος στο Θριάσιο Νοσοκομείο), η ζωή μου βρισκόταν στα χέρια σας κι εσείς με μεγάλη αυτοθυσία, μαζί με τους συνεργάτες σας, με σώσατε, παρόλο που σας ταλαιπώρησα. ‘Ότι και να πω, ότι και να γράψω, είναι λίγο. Να σας χαίρεται όλη η οικογένεια σας και να είναι υπερήφανοι οι γονείς σας για την κόρη τους, που κάνει ένα τεράστιο λειτούργημα με τόση αγάπη. Να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Και πάντα κοντά στην ΑΕΚ μας! Μαζί με την σύζυγο μου, από τα βάθη της καρδιάς μας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μανώλης και Κλεοπάτρα Κώτη

Επίσης, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Θριασίου, χειρούργο καρδιολόγο, κ. Χριστόφορο Ολύμπιο και τους συνεργάτες του, που βρέθηκαν στο πλευρό μου όλες τις ημέρες της νοσηλείας μου και με τη βοήθεια τους ξεπέρασα γρήγορα το σοβαρό πρόβλημα μου. Υπήρξα, πράγματι, πολύ τυχερός κοντά σας. Συγχαρητήρια σε όλες τις νοσηλεύτριες της Εντατικής Μονάδας, που με το έργο τους τις δύσκολες αυτές ημέρες, κάνουν το Θριάσιο Νοσοκομείο να είναι πολύ περήφανο.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Από την ΠΑΕ, τους παλαίμαχους και όλους τους φιλάθλους από όλη την Ελλάδα, που πραγματικά με συγκίνησαν για το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εύχομαι πάντα επιτυχίες στην ομάδας μας.

Ακομή, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο το νησί μου, τη Ρόδο, για το τσουνάμι αγάπης και συμπαράστασης προς το πρόσωπο μου. Επίσης, σε όλους τους παλαίμαχους για το ενδιαφέρον τους και ιδιαίτερα σε κάποιους, που σε λίγες ημέρες και με την καλυτέρευση της υγείας μου θα αναφερθώ ονομαστικά σε αυτούς. Σε όλους εύχομαι υγεία και ο Θεός να σας έχει καλά.

Μανώλης Κώτης

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σαββατιάτικες εργασίες στο «Ναό» (vid)

Δείτε τις σημερινές εργασίες (06/03) στην «Αγιά-Σοφιά». Το βίντεο του AEK LIVE MICHELANGELO

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com