Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το βάρος στην Ευρώπη για τη Βασίλισσα

Το βάρος στην Ευρώπη για τη Βασίλισσα

Μπορεί το πρωτάθλημα να συνεχίζεται και η ΑΕΚ να παλεύει για τη κατάκτηση της τρίτης θέσης, όμως ο αληθινός στόχος λέγεται Basketball Champions League! Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η αλήθεια είναι πως μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Στασμπούρ, γράφτηκαν αρκετά για μεγάλη μεταγραφή που ετοιμάζει ο κος Αγγελόπουλος. Η μεταγραφή αυτή θα αποτελέσει αλλαγή του Άτιτς, ο οποίος αν και πήρε τις ευκαιρίες του, δεν έπεισε με την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Θα διαφωνήσω με την κίνηση αυτή και ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο πιθανός αντικαταστάτης του Άτιτς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ο οποίος θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος της φετινής ΑΕΚ. Το Final Four πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και όλη η αφοσίωση της ομάδας θα πρέπει να είναι σε αυτό. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θα πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος για τη Βασίλισσα.

Στην Ελλάδα, λίγο-πολύ, σε όποια θέση και να τερματίσει στη βαθμολογία η ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς έναν εκ των Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Αν και τους έχουμε κερδίσει και τους δύο φέτος (με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να έχει μόλις μία ήττα στην Ελλάδα και αυτή από εμάς στους ημιτελικούς του κυπέλλου), δύσκολα θα μπορέσουμε σε μια σειρά αγώνων να τους αποκλείσουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Το σίγουρο είναι όμως πως καμία από τις δύο ομάδες της Ευρωλίγκα, δεν θα θέλουν να μας βρουν μπροστά τους.

Καταλήγω λοιπόν πως είναι πιο συνετό να κρατήσει τα ωραία του λεφτά ο κος Αγγελόπουλος για του χρόνου, ώστε να επενδυθούν σε κάποιον πιο ποιοτικό ξένο, παρά να γίνει μια κίνηση που δεν θα φέρει κάτι περισσότερο από μερικές νίκες στα πλέι οφ…

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Όμορφη εικόνα, κακό αποτέλεσμα…

Τζάμπα ήττα, αλλά ήττα… Η κατοχή της μπάλας, τα δοκάρια, οι ευκαιρίες, δεν μετράνε στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com