Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Τόσους μήνες θα διαρκέσει η υπογειοποίηση!

Τόσους μήνες θα διαρκέσει η υπογειοποίηση!

Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος, η ΑΕΚ μπαίνει σε ένα κύκλο που αφορά την υπογειοποίηση. Η INTRAKAT που έχει αναλάβει αυτό το μεγάλο έργο πριν από αρκετές μέρες είχε προβεί σε μετρήσεις από τα μέσα Δεκεμβρίου όμως, ξεκινάει!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ή εταιρεία θα βρίσκεται πανέτοιμη στις 10-15 Δεκεμβρίου όπου και θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπογειοποίηση στην “Αγιά Σοφιά”. Το έργο επειδή δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι τι άλλο θα συναντήσουν αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε σε 8 μήνες το λιγότερο είτε σε 16 μήνες! Οπότε στην καλύτερη περίπτωση αρχές Αυγούστου η Αγιά Σοφιά θα έχει έτοιμη την υπογειοποίηση.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα «Sportime»: 

«Προχωράμε κανονικά. Δεν αλλάξει τίποτε. Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες. Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη το κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο. Από εκεί και πέρα η διάρκειά του έχει ένα εύρος 8-16 μήνες. Διότι έχουμε να κάνουμε με υπόγεια δίκτυα κάτω από το δρόμο, τα οποία δεν γνωρίζει κανένας και θα τα δούμε για πρώτη φορά όταν γίνει το σκάψιμο. Γι’ αυτό υπάρχει μια τέτοια απόκλιση. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και προχωράμε κανονικά. Όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση μας στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν κανονικά».

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Conference League: Παγκρήτιο ή «Opap Arena – Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!

Επανεξέταση Παγκρήτιου- Φαβορί η «OPAP Arena»! Μεγάλο προβάδισμα παρουσιάζει η «Αγιά Σοφιά» για έδρα του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com