Ο δεξιός εξτρέμ της Ένωσης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προσεχείς αναμετρήσεις για τους «4» του EHF European Cup κόντρα στη Γκορένιε.
Η ΑΕΚ επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier και ο Δημήτρης Τζηράς με δηλώσεις του σχολίασε τη νίκη των «κιτρινόμαυρων», ενώ αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Γκορένιε για την ημιτελική φάση του EHF European Cup.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Το ματς ήταν πολύ σημαντικό για μας, θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στο Άργος. Καταφέραμε να δουλέψουμε αρκετά πράγματα εν όψει των αγώνων με την Γκορένιε, πήραν πολλά παιδιά χρόνο συμμετοχής, βρήκαμε ρυθμό και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τους προσεχείς ημιτελικούς. Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αλλά και της σεζόν γενικότερα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

