Στη θέληση να φτάσει στον τελικό με την ΑΕΚ εξέφρασε ο εξτρέμ της «Ένωσης» σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Ο Δημήτρης Τζηράς τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι «Μάγκες» πρέπει να δείξουν πόσο θέλουν να βρεθούν στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης χάντμπολ.
Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ μιλώντας στο aek.gr ανέφερε:
«Το να παίζεις ημιτελικούς Ευρώπης είναι από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ψυχή και σώμα για να φτάσουμε στην πρόκριση στον τελικό. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που είναι τραυματισμένα. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε στον αντίπαλο μας εμπράκτως τη δίψα μας για ευρωπαϊκή διάκριση».

