Στο στόχαστρο της «Ένωσης» φαίνεται πως βρίσκεται ο Παραγουανός εξτρέμ της Σπαρτάκ Μόσχας – Έχει συνεργαστεί με Καρέρα ο ποδοσφαιριστής.
Η… δουλειά στην ΑΕΚ δεν σταματάει, παρά την διακοπή. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κοιτάζουν παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από αυτούς που απασχολούν τους διοικούντες της «Ένωσης» είναι ο Λορένζο Μελγκαρέχο, την περίπτωση του οποίου η ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει.
Ο Παραγουανός είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και έχει συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ γνωρίζεται αρκετά καλά με τον Μάσιμο Καρέρα, αφού ήταν από τις βασικές επιλογές του Ιταλού κόουτς στην ομάδα της Ρωσίας και μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2017.
Ο Παραγουανός είναι ποδοσφαιριστής των Ρώσων από το 2016 και τη φετινή σεζόν, προτού έρθει η διακοπή, έχει στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει ένα τέρμα, ενώ συνολικά με τους Ρώσους μετράει 116 συμμετοχές με 18 γκολ και 11 ασίστ.
Πριν τη Σπαρτάκ, είχε αγωνιστεί σε Πάσος Φερέιρα (30 συμ. / 11 γκολ / 3 ασίστ), Μπενφίκα (40 συμ. / 2 γκολ / 5 ασίστ) και Κράσνονταρ (56 συμ. / 20 γκολ / 4 ασίστ).
Επιπλέον, ο Μελγκαρέχο έχει τη δυνατότητα να παίζει και στα δύο της άκρα της επίθεσης, με το καλό του πόδι να είναι το αριστερό.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο με τον Παραγουανό εξτρέμ:
