Αρχική / AEKPASSION / Βόμβα ΟΦΗ με Λυσάνδρου!

Βόμβα ΟΦΗ με Λυσάνδρου!

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης έκανε πρόταση στο πρώην μεγαλοστέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ για να αναλάβει τη θέση του CEO στην κρητική ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Μηνά Λυσάνδρου για την τυπική αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η κρητική ομάδα του έκανε πρόταση για να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στην οποία τέθηκαν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες της πρότασης και μάλιστα ο Μηνάς Λυσάνδρου βλέπει με πολύ καλό μάτι την εν λόγω προοπτική.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (17/5) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε Ντέλετιτς

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες και ο Ντέλετιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα. Διαβάστε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com