Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Βούρος: «Πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια, μπαίνουμε στην τελική φάση για το μεγάλο έργο του γηπέδου»

Βούρος: «Πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια, μπαίνουμε στην τελική φάση για το μεγάλο έργο του γηπέδου»

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, μίλησε για τη μεγάλη σημερινή ημέρα, που έφερε την έναρξη της υπογειοποίησης, στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έκανε λόγο για το πόσο ευνοημένη θα βγει η πόλη από όλο αυτό, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην τεράστια προσπάθεια που έγινε για να έρθει επιτέλους η εκκίνηση των έργων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είναι πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπαίνουμε στην τελική φάση για το μεγάλο έργο του γηπέδου της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα ξεχαστεί η όλη δυσπραγία της κίνησης. Να υπογραμμίσω εδώ τις συνθήκες των διαπραγματεύσεων που έγιναν τους τελευταίους μήνες και να εξάρουμε τη στάση της Περιφέρειας, του κ. Πατούλη, του αντίστοιχου αρμόδιου Υπουργείου, της DIMAND, της INTAKAT και των δικών μας ανθρώπων της δημοτικής αρχής. Δεν ευλογούμε τα γέννια μας αλλά ο Δήμος ήταν το αντικλείδι για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο».

Όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην αρωγή της νέας δημοτικής αρχής στην εξέλιξη των εργασιών σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό το κομμάτι:

«Ας μη γυρίζουμε στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι οι ρίζες για το μέλλον, αλλά δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ. Το θέμα είναι πως το μεγάλο αυτό έργο υλοποιείται προς όφελος και της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής μνήμης και του πολιτισμού. Αλλά και προς όφελος της πόλης μας, που θα καταταγεί σε αυτές που σέβονται τον πολιτισμό».

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και το αν θα τελειώσει σε έναν χρόνο, είπε:

«Δεν θα είμαι τόσο αισιόδοξος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις όταν σκάβεις τι μπορείς να συναντήσεις. Ας βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα 16 μηνών για να είμαστε μέσα».

Τέλος, δεσμεύτηκε απέναντι στους πολίτες για το αποτέλεσμα:

«Δεν θα γίνει κάτι αντιαισθητικό. Θέλω να το ξέρουν αυτό οι πολίτες. Θα δημιουργηθεί ένα πάρκο και θα αλλάξει όλη η Νέα Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα. Θα παραδοθεί ένα πάρκο 10 στρεμμάτων με πράσινο κάτι το οποίο δεν υπήρχε. Υπήρχαν μόνο στενοί δρόμοι. Δεν είναι ότι βυθίζουμε το δρόμο. Από πάνω θα υπάρχει 10 στρέμματα όπου εκεί που ήταν τσιμένο όλο αυτό θα γίνει πάρκο. Θα έχουμε την τύχη, την ευλογία και τα χρήματα να αλλάξουμε όλη την εικόνα της περιοχής, όχι μόνο τη βιτρίνα, αλλά και επί της ουσίας. Ειναι ενα πρωτο βημα για να αλλαξει ολξη η πολη οψη».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αγιά Σοφιά – Opap Arena: Τοποθετούνται oι φεγγίτες περιμετρικά του γηπέδου (Video)

Δείτε σημερινά πλάνα από μία σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου.  Δείτε τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com