Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / Ζωντανά ΤΩΡΑ η εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα»!

Ζωντανά ΤΩΡΑ η εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα»!

Συντονιστείτε στην συχνότητα του AEKPASSION RADIO για να ακούσετε την πρώτη εκπομπή στο 2019!

Πρεμιέρα στο νέο έτος για την εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα», όπου θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα, το «μπάχαλο» στην Superleague με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση μομφής κατά του προέδρου, Μπαταγιάννη.

Επίσης, θα συζητήσουμε για την αγωνιστική καθίζηση της ΑΕΚ που συνεχίζει και το 2019, το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ θα υπάρξει αναφορά και στο πολύ στενάχωρο γεγονός με τον ξαφνικό θάνατο του 60χρονου εργάτη στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τέλος, θα υπάρξει πλήρες ρεπορτάζ από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του «Δικεφάλου», από τα στελέχη του AEKPASSION τα οποία θα έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας. Στα μικρόφωνα της εκπομπής θα βρίσκονται οι Μιχάλης Μικελλής και Θοδωρής Μιμίκος.

Listen to “''Λίγο πριν την σέντρα'' 11/1/2019” on Spreaker.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

LIVE TΩΡΑ aekpassion webradio/ AEK-AEΛ

Συντονιστείτε ΤΩΡΑ στο aekpassion webradio και παρακολουθήστε τη ΖΩΝΤΑΝΗ ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ από …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com