Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / Ζωντανά ΤΩΡΑ ”Λίγο πριν την σέντρα” με «Χρυσοποίκιλτο Δικέφαλο Αετό»

Ζωντανά ΤΩΡΑ ”Λίγο πριν την σέντρα” με «Χρυσοποίκιλτο Δικέφαλο Αετό»

Zωντανά ΤΩΡΑ ”Λίγο πριν την σέντρα” με όλο το ρεπορτάζ που άφορα την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Το τρίτο ημίχρονο από την μεγάλη πρόκριση στου «32» του Europa League με όλο το ρεπορτάζ από το χθεσινό παιχνίδι. Όλα όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα κουβεντιάσουμε στην σημερινή εκπομπή.

Επίσης  μαζί μας σήμερα ο εμπνευστής του «Χρυσοποίκιλτου Δικέφαλου Αετού» Βένος Κωστελίδης, ένα πραγματικά καταπληκτικό έργο τέχνης, όπου και θα τοποθετηθεί στην πρόσοψη του νέου μας γηπέδου, και θα κοσμεί την «Αγιά Σοφιά» όταν με το καλό ολοκληρωθεί.

Θα μας μιλήσει λοιπόν  για αυτό το «έργο τέχνης» που οδεύει προς την ολοκλήρωση του, αλλά και ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις των παιδιών που έχουν επιληφθεί την κατασκευή του.

Όλο το ρεπορτάζ για όλα αθλήματα όπως πάντα, αλλά και όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, από τα στελέχη του AEKpassion σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Listen to “”Λίγο πριν την σέντρα” «Με χρυσοποίκιλτο Δικέφαλο Αετό»” on Spreaker.

Στα μικρόφωνα του ΑΕΚpassion radio ο Μιχάλης Μικελλής,

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

To aekpassion στον ART 90,6fm στις 14:30!

Συντονιστείτε στις 14:30 στη ραδιοσυχνότητα του ART στους 90,6FM (& ΥouTube Tilesport TV), στην εκπομπή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com