Αρχική / ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / Ζωντανά ΤΩΡΑ Πανιώνιος-ΑΕΚ στο AEKPASSION radio

Ζωντανά ΤΩΡΑ Πανιώνιος-ΑΕΚ στο AEKPASSION radio

Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Aekpassion για να ακούσετε ζωντανά τη περιγραφή του δύσκολου αγώνα στη Νέα Σμύρνη!

Το AEKPASSION βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη για να σας μεταδώσει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Στα μικρόφωνα ο Λάκης Κοντσιώτης.

Συντονιστείτε στις συχνότητες του aekpassion και στείλτε μας τα μηνύματά σας και τις ερωτήσεις live την ώρα των μεταδόσεων!

Ακούστε παρακάτω τη μετάδοση:

Listen to “Πανιώνιος-ΑΕΚ, LIVE aekpassion webradio,περιγραφή Λάκης Κοντσιώτης” on Spreaker.

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Το aekpassion.gr στον ART 90,6fm (& Tilesport TV / YouTube) στις 14:30!

Συντονιστείτε στις 14:30 στη ραδιοσυχνότητα του ART στους 90,6FM (& ΥouTube Tilesport TV), στην εκπομπή …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com