Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Έξτρα 1 εκ. ευρώ δίνει η περιφέρεια για τα συνοδά έργα του γηπέδου!

Έξτρα 1 εκ. ευρώ δίνει η περιφέρεια για τα συνοδά έργα του γηπέδου!

 Συμφωνήθηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη χθεσινή (8/10) συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Περιφέρεια, με αφορμή τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» επισφραγίστηκε η δέσμευση να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες των συνοδών έργων του γηπέδου της.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε μεταξύ της αντιπροσωπείας της «Ένωσης» με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη συμφωνήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό (που είναι ξεχωριστό από τα 20 εκατ. που ήδη έχουν εγκριθεί) θα μπορέσουν να προχωρήσουν τα έργα που είχαν παγώσει επί εποχής Βασιλόπουλου και αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρόμων και χώρων γύρω από την «Αγια Σοφιά».

Η ενημέρωση της Περιφέρειας αναφέρει:

-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων πέριξ του γηπέδου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Επίσκεψη Μελισσανίδη στην Αγιά Σοφιά (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στην Αγιά Σοφιά, και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com