Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Handball : Σταμάτης Παπασταμάτης παρουσιάζει τον Καφφάτο!

Handball : Σταμάτης Παπασταμάτης παρουσιάζει τον Καφφάτο!

Η επιστροφή του Δημήτρη Καφφάτου στην ΑΕΚ έφερε ικανοποίηση και αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου.

Ο Καφφάτος είναι ένας παίκτης πρότυπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία με την φανέλα του “Δικεφάλου” και πλέον έχει το μεγάλο βάρος να μπορέσει να μεταδώσει την δική του φιλοσοφία στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ.

Πάνω από όλα όμως ο πρώην τερματοφύλακας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της νέας ΑΕΚ π με την παλιά.

Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης ήταν αυτός που παρουσίασε στην ομάδα τον Δημήτρη Καφφάτο, μια κίνηση που δείχνει και την επιθυμία του ιδίου να συνεχίσει να επενδύει και να βελτιώνει την ομάδα σε κάθε πόστο.

Ο ίδιος σχολιάζοντας στο enwsi.gr την επιστροφή του Καφφάτου τόνισε: “Είναι μια κίνηση την οποία συζητούσαμε καιρό. Ένας άνθρωπος που έχει την δική του ιστορία στην ΑΕΚ και ένα ειδικό βάρος σαν αθλητής. Έχω πει πως όποιος έχει το “εγώ” του κάτι από την ΑΕΚ έχει πάντα θέση στην ομάδα. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν”.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Τηλεοπτική μετάδοση στο Δούκας – ΑΕΚ

Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί η αναμέτρηση της Ένωσης με την ομάδα του Αμαρουσίου. Οι «Μάγκες» του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com