Λάμψη….Βαρέων βαρών…

Πέμπτη Βιέννη, Κυριακή κλειστό του ΟΑΚΑ, Δευτέρα με Κέρκυρα, στην σειρά.

Λογικά δεν είχε κόσμο, αναμενόμενο ήταν. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ήταν το παιχνίδι, όπως θα έπρεπε δηλαδή να είναι. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζεις εύκολα και με σβηστές μηχανές. Φυσικά χρειάζεται και τύχη, όπως στο πρώτο γκολ, για να αποφύγεις ζόρι, άγχος και εκνευρισμό. Η τύχη είναι απαραίτητη σε μία μεγάλη ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τίτλους μέχρι το τέλος. Δε νομίζω ότι αντέχει σε κριτική το παιχνίδι, παρά μόνο αναφορά στο πολύ όμορφο γκολ του Κονέ και την πολύ κακή διαιτησία του “άρχοντα του αγώνα”.

Ο τυπάκος έδωσε ρεσιτάλ λέμε και μάλιστα σε ένα παιχνίδι πολύ εύκολο. Θέλω όμως να σταθώ, στην σιδερένια ομάδα που έχει φτιάξει ο μικρός ήρωας, ο Νικόλας ο Καραμπουρνιώτης. Σε όλες τις κατηγορίες σαρώνει, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά. Αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια, όταν βλέπω ένα τμήμα της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ, να κάνει γύρο θριάμβου στο ΟΑΚΑ, μετά από κάποια επιτυχία. Το έχω νιώσει το συναίσθημα και είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ….

Λάμψη βαρέων βαρών λοιπόν χθες στο ΟΑΚΑ και μην ξεχνάτε ότι η ΑΕΚ ανθίζει στις λεπτομέρειες….

- Advertisement -

Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -