Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Τα 40 εκ. ευρώ ξεπερνάει η κατασκευή της «Αγίας Σοφίας»

Τα 40 εκ. ευρώ ξεπερνάει η κατασκευή της «Αγίας Σοφίας»

Πως διαμορφώνονται τα οικονομικά δεδομένα για την ανέγερση της Αγίας Σοφίας».

Η ΑΕΚ χωρίς να έχει προχωρήσει σε κανέναν δανεισμό από τράπεζα, προχωράει σε φουλ ρυθμούς τα έργα για το νέο της «σπίτι» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η «Live Sport» σε ρεπορτάζ του Σταμάτη Βούλγαρη, τη δεδομένη χρονική στιγμή το κόστος της «Αγίας Σοφίας» έχει φτάσει τα 35 εκ. ευρώ!

Υπάρχουν πληροφορίες όμως πως έως το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2020, πως η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τα 40 εκ. ευρώ!

Τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί έως τη στιγμή αυτή για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, υπολογίζεται πως έχουν φτάσει τα 22 εκ. ευρώ για τις χωματουργικές αναλύσεις και τις εργασίες στο οικόπεδο, τις εκσκαφές και τα μπετά μαζί με τις εξέδρες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση της τοποθέτησης του στεγάστρου που θα καλύπτει όλους τους θεατές και το κόστος ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη καταβληθεί στην Cimolai (απομένει η εξόφληση των 5 εκατ. ευρώ που θα γίνει με την αποπεράτωση του έργου)!

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η σαββατιάτικη βόλτα πάνω από την «Αγιά-Σοφιά»! (vid)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με «πτήση» τα ξημερώματα του Σαββάτου! Δείτε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com