Την Τρίτη εγκρίνονται τα 20.000.000 ευρώ για την Αγία Σοφία!

Την Τρίτη στις 11:45 πμ. στην Περιφέρεια Αττικής  η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, και πιθανότατα η Ρένα Δούρου (σε μια από τις τελευταίες ενέργειες της ως Περιφερειάρχης Αττικής), αναμένεται να βάλει την υπογραφή της για τα χρήματα που θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πριν από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, η Περιφέρεια Αττικής είχε εγκρίνει τα 20εκ. ευρώ για την χρηματοδότηση της «Αγίας Σοφίας» το μονό που απέμενε ήταν το «πράσινο» φως από το ελεγκτικό συμβούλιο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε  και έτσι την Τρίτη αναμένεται να υπογράφει η σύμβαση, θυμίζουμε πως τα χρήματα που θα διατεθούν προορίζονται αποκλειστικά για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Επιτελούς μετά από δύο χρόνια που το γήπεδο της ΑΕΚ κατασκευάζεται η ΑΕΚ, θα πάρει την πρώτη βοήθεια μετά και τις υπογραφές το πόσο των 20εκ. ευρώ, σύμφωνα με την σύμβαση καταβληθεί σε τρεις δόσεις, η πρώτη δόση θα καταβληθεί μέσα στο 2019 και θα είναι ύψους 3εκ. ευρώ , η δεύτερη δόση η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη θα είναι ύψους 10εκ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2020, η τρίτη και τελευταία δόση θα δοθεί μέσα στο 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -